![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiem czy jestem ostatnio jakiś przemęczony czy co, ale mam problem ze skryptem poniżej. Działa on bez zarzutu jeżeli zamiast zapytania do bazy wstawiam move_uploaded_file, który jest tutaj oznaczony znakiem komentarza. Wtedy w folderze docelowym mam wszystkie pliki które przesłałem z formularza, natomiast jeżeli zamiast tego używam zapytania INSERT żeby wstawiło mi je do tabeli sql, które z kolei czyta z funkcji fopen to już pojawia się problem gdyż wkleja mi tylko jeden plik. Co ja robie nie tak w tym skrypcie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 10 Dołączył: 16.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
include 'library/config.php';
include 'library/opendb.php'; hmm... nie powinno byc include_once? w koncu to sie includuje w petli. A error_notice(E_ALL) cos pokazuje? no i troche bez sensu otwieranie polaczenia i zamykanie po kazdym dodaniu IMO Ten post edytował Exek 18.08.2007, 13:25:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście, nie zwróciłem uwagą na includy wewnątrz foreach, thx a lot, DZIAŁA
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:01 |