![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 4 Dołączył: 16.02.2007 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. Mam oto taki plik .htaccess Kod Options FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !=www.turystykawpolsce.com.pl RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.+).turystykawpolsce.com.pl$ RewriteRule .* obiekt.php?nazwa=%2 RewriteRule ^page/index/$ page.php [L] RewriteRule ^page/rejestracja/$ page.php?cmd=rejestracja [L] RewriteRule ^page/rejestracja/status-([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=rejestracja&status=$1 [L] RewriteRule ^page/logowanie/$ page.php?cmd=logowanie [L] RewriteRule ^page/konto/$ page.php?cmd=konto [L] RewriteRule ^page/konto/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=konto&page=$1 [L] RewriteRule ^page/konto/([a-zA-Z]+)/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=konto&page=$1&action=$2 [L] RewriteRule ^page/edycja/$ page.php?cmd=edycja [L] RewriteRule ^page/edycja/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=edycja&page=$1 [L] RewriteRule ^page/edycja/([a-zA-Z]+)/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=edycja&page=$1&action=$2 [L] RewriteRule ^page/aktywacja/$ page.php?cmd=aktywacja [L] RewriteRule ^page/aktywacja/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=aktywacja&key=$1 [L] RewriteRule ^page/cennik/$ page.php?cmd=cennik [L] RewriteRule ^page/regulamin/$ page.php?cmd=regulamin [L] RewriteRule ^page/kontakt/$ page.php?cmd=kontakt [L] RewriteRule ^page/kategoria/$ page.php?cmd=kategoria [L] RewriteRule ^page/kategoria/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=kategoria&page=$1 [L] RewriteRule ^page/site/$ page.php?cmd=strona [L] RewriteRule ^page/site/([a-zA-Z]+)/$ page.php?cmd=strona&page=$1 [L] RewriteRule ^page/szukaj/$ page.php?cmd=szukaj [L] RewriteRule ^page/subskrybcja/$ page.php?cmd=subskrybcja [L] Na stronie jak wchodzę w jakiś odnośnik ze strony głównej to załaduje się ale jeśli chce z tej strony wejść na inną to zamiast adres się zmienić to on się dodaje :/ czyli po wejsciu na www.mojewww.pl/page/regulamin/ i klikam w kolejny odnosnik ktory ma mnie skierowac na /page/cennik/. To robi mi się /page/regulamin/page/cennik/ O co tu chodzi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed drugim argumentem kazdego RewriteRule (strona docelowa) dodaj "/", np
Kod RewriteRule ^page/index/$ /page.php [L] zamiast Kod RewriteRule ^page/index/$ page.php [L]
Ten post edytował ddiceman 4.03.2009, 17:06:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:06 |