![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam mały problem, mam skrypt ktory bezposrednio uruchamiał mi dana stronę i odswiezal ja, skrypt wrzucilem na moj serwer i ustawilem proces crona:
wszystko działało do czasu az administrator zmienil sposob logowania, a zmienil zeby zabezpieczyc sie przed Session fixation:
no i teraz wyskakuje mi ten błąd autoryzacji, gdy loguje sie przez skrypt logowania, kombinowalem troche, np. zmienilem user agenta na takiego jaki ma moja przegladarka internetowa i gdy uruchamiam z niej mój skrypt wszystko dziala dodam jeszcze ze przed zmiana sposobu logowania poprzez skrypt wysyłałem metoda post
natomiast teraz mam
co zmienic zeby poprzez cron ustawic proces logowania sie na dana strone teraz z góry dziekuje za pomoc bump bump2 bump3 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw ustawiasz agenta na mozillę a chwilę później zmieniasz na $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] więc jak to ma działać? Zostaw to wpisane "ręcznie" i tyle.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuję za pomoc, problem rozwiazany (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:41 |