![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
dostałem piecze na stronką zrobioną w jakimś autorskim firmowym CMS. chcę dokonać zmian w pewnym miejscu, którego treść pobierana jest z bazy danych. Z pliku konfiguracyjnego strony wyczytałem, że baza oparta jest na pgsql. Ściągnąłem zatem phppgadmin i wrzuciłem przez FTP na serwer. z serwera próbowałem połączyć się przez pgadmina lecz jak bym nie kombinował to ciągle napisane jest, że "Próba zalogowania nie powiodła się". Kod z conf:
w pliku phppgadmin /conf / config.inc zmieniłem $conf['servers'][0]['desc'] = ' nazwa'; oraz $conf['servers'][0]['host'] = 'localhost'; . w localhost probowałem już bez tego oraz z 127.0.0.1 ktoś ma jakiś pomysł : (? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co pamiętam phppgadmin, trzeba instalować, a nie wrzucić żywcem na serwer przez FTP.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napewno ?
pierwszy raz mam styczność z pgadmin, lecz w phpmyadmin już nie raz uruchamiałem w ten sposób i była gitara. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm to może to http://www.goldenline.pl/forum/543796/phpp...em-z-logowaniem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:16 |