![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
zrobiłem koszyk,,, ale mam problem z wyświetleniem zawartości w poszczególnych liniach. Prosze o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 20 Dołączył: 2.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czegoś tu nie rozumiem.
Po co ci druga petla for w foreach, skoro przy dodawaniu do koszyka obliczasz koszt całości produktu? Przeciez wystarczy coś takiego: Kod <?php foreach($koszyk as $item) { echo 'Ilość: ' . $item['il'] . ' - Cena: ' . $item['cena_d'] . ' - Wartość ' . $item['wart'] . '<br />'; } ?> I masz po kolei. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest tylko dla testu, pola które podałem w tablicy również (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chodzi o to, że jest to tablica w tablicy ... dlatego nie mogłem sobie poradzić... Sprawdze to co napisałeś... ale... a mam jeszcze pytanie, w jaki sposób usunąć dany produkt z koszyka. Próbuj tak, ale coś nie wychodzi, mam tą samą zawartość :
już mam,,, dla tych którzy by potrzebowali wklejam :
Ten post edytował dachu 21.10.2010, 11:26:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:21 |