![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zawartość pliku install.php z którym mam problem po wjeściu na strone www.xxxx.pl/install/install.php wyświetla się to: Parse error: syntax err in /virtual/p/l/xxxxx.pl/install/install.php on line 57 chce coś zainstalować jest to coś na wzór ugameli ktąrą gotoą dałem sobie rade w tej wersji innej gry jest coś nie tak ale nieiwem co nie znam sie zabardzo prosze tylko o pomoc w instalacji Jeśli jets za mało info to podam xxxx oznacza że nie pokzuje wam stronki bedzie pomógł a jeśłi zły dizał to prosze o przeniesienie Ten post edytował sonek 22.01.2009, 19:16:15
Powód edycji: Poprawiam kodowanie /~strife/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Hahaha
![]() Wywal napis z tej linijki "NOOB 4000" ![]() Kod $config['min_villages'] = 1; NOOB 4000
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh teraz jest nic biała strona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh teraz jest nic biała strona Masz włączone pełne raportowanie błędów? Zobacz przypięty temat o najczęstszych popełnianych błędach przez programistów i sprawdź to. Na razie podałeś za mało informacji, abyśmy mogli Ci pomóc. Nawet nie wiemy czego ten plik install.php dotyczy itp. Postaraj się bardziej opisać problem. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
a jak je włączyć pełne raportowanie
![]() install.php dotyczy gry na podstawie plemiona.pl ja jetsem w tym zielony dali instrukcje do grania na localchost ale da się też zrobić właśnie taką dla wszyskich |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Popraw tytuł wątku tak, aby opisywał problem.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak je włączyć pełne raportowanie ![]() install.php dotyczy gry na podstawie plemiona.pl ja jetsem w tym zielony dali instrukcje do grania na localchost ale da się też zrobić właśnie taką dla wszyskich Wyraźnie Ci napisałem gdzie znajdziesz informacje jak włączyć pełne raportowanie błędów, przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Cytat install.php dotyczy gry na podstawie plemiona.pl No tak w końcu wszyscy to znają ... Cytat ja jetsem w tym zielony dali instrukcje do grania na localchost ale da się też zrobić właśnie taką dla wszyskich Jeżeli "dali" Ci instrukcję do grania to jeśli masz problemy to zgłoś się do nich, myślę że twórcy skryptu który Ty aktualnie posiadasz będą mieli większą wiedzę na temat tego jak to poprawić niż my, nie znający w ogóle tego skryptu. ~erix - słuszna uwaga, ponawiam więc prośbę o poprawienie nazwy tematu w przeciwnym wypadku wątek zostanie zamknięty. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
~erix - słuszna uwaga, ponawiam więc prośbę o poprawienie nazwy tematu w przeciwnym wypadku wątek zostanie zamknięty. zmienił jeszcze źle ![]() ![]() plemiona to zwykła gra i tyle w przeglądarce EDIT:
Ten post edytował sonek 22.01.2009, 19:30:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:57 |