![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może się mylę, ale w WHERE nie trzeba "oplatać" nazw pól w cudzysłów, jak już to w warunku WHERE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładam że pewnie nie o to (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) bo skoro imploduje je używając przecinka to są to nazwy kolejnych pół docelowe zapytanie wyglądało by tak:
a powinno być oczywiście tak
Chociaż te cudzysłowy nie są konieczne jeżeli nazwy pól nie są zarezerwowane dla składni języka SQL np. pole może się nazywać "where" wtedy trzeba je opleść cudzysłowami. Zarzucę gotowym kodem, pisany z palca więc nie gwarantuję że zadziała (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ten post edytował bmL 5.09.2009, 00:47:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładam że pewnie nie o to (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) bo skoro imploduje je używając przecinka to są to nazwy kolejnych pół docelowe zapytanie wyglądało by tak:
a powinno być oczywiście tak
Chociaż te cudzysłowy nie są konieczne jeżeli nazwy pól nie są zarezerwowane dla składni języka SQL np. pole może się nazywać "where" wtedy trzeba je opleść cudzysłowami. Zarzucę gotowym kodem, pisany z palca więc nie gwarantuję że zadziała (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Co za głupoty piszesz. Przypatrz się jeszcze raz mojemu przykładowi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie nie zauważyłem cudzysłowów obok oplatających przecinek. Twoje rozwiązanie jest zdecydowanie lepsze od mojego.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:11 |