![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stronę o adresie http://przyklad.php?id=1234 Na tej stronie mam prosty formularz przeliczający cenę po wpisaniu dobrego kodu promocyjnego. $cena = "12"; if($_POST['oblicz']) { if($kod == 1234) $cena = "8";} else $cena = "12"; Nie wiem jak to zrobić, żeby po wykonaniu POST, adres strony pozostał ten sam. Jest to potrzebne, bo kolejny formularz na tej stronie przesyła dalej zmienną w sposób value="<?php echo $_GET['id']; ?>" Próbowałem tak: $cena = "12"; $stron = $_COOKIE['stron']; $h = ($_GET['id']); echo $h ; if($_POST['oblicz']) { $stron = $_COOKIE['stron'] + 1; setcookie("stron", $stron, time()+900); header("Location: zaplac.php?id=$h"); ale dostaję adres z pustym id, czyli kończy się tak: php?= (echo $h ; jest tylko dla testu) Jeżeli zmienną $h dla testu zamienię na zmienną $cena, w adresie jest id=12. Zna ktoś sposób jak osiągnąć efekt jak na początku, czyli żeby po wykonaniu POST (przeliczeniu ceny) , adres strony pozostał ten sam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:32 |