![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
generuje pdefa w taki sposob:
No i mam pdefa, alee.. 2 problemy: po pierwsze brak polskich znakow a po drugie wielki napisa na srodku www.pdflib.com .. prosze o pomoc.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam skorzystać z FPDF
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałam już i tego i chyba wszystkiego, i ciągle nie ma polskich znaków, nie wiem czy wogole możliwe jest wyświetlenie pl znaków korzystając z tej biblioteki..
Jeżeli ktoś kiedyś generował pdfa z polskimi znakami to proszę o rade.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fpdf + polska czcionka + iconv z utf na iso-8859-2
|
|
|
![]()
|
|
ja oszaleje! Udalo mi sie uzyskac czesc polskich znaków (w wyjatkiem 3)
Spelnilam wsyztskei 3 warunki ktore napisales: uzylam FPDF polkiej czcionki oraz
caly kod wyglada tak:
W pdefie pojawia mi sie taki napis: ±żĽćęńółˇ¦Ż¬ĆĘÓŁN czyli tylko czesc znakow jest prawidlowo odczytane.. prosze o pomoc.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj:
|
|
|
![]()
|
|
Nic nie dało - wciaz brakuje tych trzech literek - ąśź Czy ktos ma jesczze jakis pomysl? Ok, mialam zla czcianke, a ze nie mam windowsa nie moglam sobie stworzyc prawidlowej. Tu sciagnelam działajaca polska czcionke, jakby ktos potrzebował: http://dl.dropbox.com/u/5345217/rozne/timsy.zip juuuupi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:41 |