![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam ma pytanie czy da się zrobić taki formularz który będzie wysyłał z moje e-maila bo mam hosting na dydyku i jest ustawiony domyślny e-mail serwerowy a ja chcę swój....
bo napisałem proste wysylanie:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a w manualau w przykladzie drugim trudno zauwazyc wlasne naglowki maila?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem nie mogę znaleźć korzystam z manuala: Manual
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I właśnie pod tym linkiem, w przykładzie drugim masz odpowiedź.
Sprawdź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 40 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CODE <?php $to = 'osoba@example.com'; $subject = 'temat'; $message = 'witam'; $headers = 'From: twojemail@poczta.pl' . "\r\n" . 'Reply-To: twojemail@poczta.pl' . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); mail($to, $subject, $message, $headers); ?> To wszystko, czyli musisz dodac tylko nagłówki ($headers) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:17 |