![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WITAM
Mam mały problem z formularzem, nie przesyła mi danych do tabeli "key", jak to poprawić aby działało? form.php
odbierz.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zrob sobie print_r($_POST); to moze załapiesz gdzie lezy problem.
poczytaj też w manualu o tablicach bo widzę z tym też masz porządny problem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 3 Dołączył: 8.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak dalem wczesniej to wszystko
bez formularza na sztywno to wyglada tak: $list = array( 'price-negotiable' => 'y', ); a z formularzem powinno byc jakos tak: $list = array( "price-negotiable" =>$_POST ['y'], czy ja to zle rozumiem? Ten post edytował micha12344 30.04.2010, 07:54:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm,
Jestem amatorem ale u mnie działa po dokonaniu takich zmian. Oczywiście wskazówka NOSPOR przydała się zresztą jak zawsze ![]()
I wynik mamy taki Odbieram dane Tabela POSTArray ( [key] => Array ( [0] => abs [1] => central_lock ) [opcja] => co [wyślij] => Wyślij zapytanie ) Tabela LISTAArray ( [key] => Array ( [0] => abs [1] => central_lock ) ) Oczywiście, może jakiś byk się znajdzie, ale tak na biegu pisane ![]() Ten post edytował redelek 30.04.2010, 08:56:18 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
moze jeszcze raz zaczne chciałbym otrzymac za pomoca formularza takie cos::
$vehicle_extras_list = array( array ('key' => 'abs), array ('key' => 'esp'), ); tylko jakoś nie moge tego przesłać... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:34 |