![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, jestem na kolejnym etapie nauki php i piszac sobie różne skrypty napotkałem babola... otóż po przesłaniu danych z formularza wysypuje mi sie błąd przekierowania...
babol który sie wyświetla
Z góry dziękuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieje się tak ponieważ najpierw wyświetlasz formularz, a dopiero później informujesz przeglądarkę o przekierowaniu. Kod php wraz z przekierowaniem powinien być wykonany przed wyświetleniem formularza.
Ten post edytował freemp3 23.08.2013, 11:01:29 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieje się tak ponieważ najpierw wyświetlasz formularz, a dopiero później informujesz przeglądarkę o przekierowaniu. Kod php wraz z przekierowaniem powinien być wykonany przed wyświetleniem formularza. Dziękuje za zainteresowanie i odpowiedz : ) Wracając do tematu.. czy w takim racie kod/skrypt php mam umieścic przed formularzem? fate próbowałem to zastosować ale z mizernym skutkiem... może dlatego że umieszczałem to na początku i końcu kodu php? może gdzie indziej powinienem to umieścić ? Ten post edytował d4ng 24.08.2013, 09:51:56 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umieść na samym poczatku pliku index i na koncu przed i po <html>
chyba ze masz juz znaczniki <?php ?> Gdzies czytalem to straszyli ze nawet głopiej spacji nie moze być przed/po Kodowanie UTF-8 bez BOM plik UNIX |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 10:44 |