![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
mam pytanie odnośnie mojego formularza...co jest w nim nie tak bo wysyłam zapytanie do serwera a nic mi nie jest zwracane?? oto szukaj.php $form = array ( "session-handle"=>$result['session-handle-part'], "search-query" => array( "search-string" => $_POST['search-string'], "search-options" =>$_POST['search-options'], ) ); print_r( $form); ?> a oto form.php <p> <form action="szukaj.php" method="post" enctype="text/plain"><div> <b><p>Nazwa</p> <input name="search-string" /><br /> <p>Opcje wyszukiwania:</p> <input type="radio" name="search-options" value="1" />wyszukiwania slow w polu wyszukiwania <br /> <input type="radio" name="search-options" value="2" />szukaj rowniez w opisie przedmiotu<br /> <br /><br /><br /> <!-- Przycisk WYŚLIJ --> <input type="submit" value="Wyslij formularz" /> <!-- Przycisk WYCZYŚĆ DANE --> <input type="reset" value="Wyczysc dane" /> </div></form> </p> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyrzuć enctype z <form... albo daj application/x-www-form-urlencoded
Zdrówka życzę. Ten post edytował AlexDeLarge 14.02.2010, 19:50:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki wielkie pomoglo to;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:00 |