![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem: sciągnąłem bibliotekę do codeignitera łączącą go z phpbb3, jednak przy próbie odpalenia kontrolera w CI wywala błąd Fatal: /board/cache/ is NOT writable.. PHPBB3 jest normalnie zainstalowany, działa, gdy wejdę normalnie. Próbowałem ustawiać prawa i inne bajery, bez skutku. Serwer xampp
Ten post edytował 3lanc 12.11.2011, 22:15:25 -------------------- strony www lublin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakie prawa ma katalog Fatal: /board/cache/ is NOT writable.. ?
błąd ewidentnie wskazuje na to, że jest problem z ustawieniem praw katalogu. -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałem zaznaczyć, że odpalam to na winzgrozie...
http://iv.pl/images/00788049185868897429.jpg FIXED / dałem kropkę do ścieżki: było -------------------- strony www lublin
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:35 |