![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki kod w jakies zmiennej Kod werewr we we etewt r<br /> tre ter tertewtwetr<br /> ewtertvrerevtr ere t ret<br /> ert r re tewt tw rey <br /> vrfet ertertwwetwtw<br />werewr we we etewt r<br /> tre ter tertewtwetr<br /> ewtertvrerevtr ere t ret<br /> ert r re tewt tw rey <br /> vrfet ertertwwetwtw<br /> teraz chcialbym zrobic cos podobnego jak robi funkcja explode czyli np rozdzielic to po <br /> z ta roznica ze ja musze to rozdzielic po trzecim <br /> czyli tab[0] =werewr we we etewt r<br /> tre ter tertewtwetr<br /> ewtertvrerevtr ere t ret<br /> tab[1] =ert r re tewt tw rey <br /> vrfet ertertwwetwtw<br />werewr we we etewt r<br /> itd jak to mozna zrobic ? Ten post edytował blizniak 8.11.2009, 13:43:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to explode po <br /> a później iteracja po elementach tablicy i co 3 do nowej
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix A jaki to miałby być parametr?
Daje w wyniku: Kod Array
( [0] => one [1] => two [2] => three|four|five|six ) Array ( [0] => one [1] => two [2] => three ) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Właśnie o ten mi chodzi. I później sobie pętlą while przelatujesz dopóty, dopóki istnieje ten ostatni element w tablicy.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:08 |