![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
mam oto taki kod Po pierwsze wyskakuje mi jakiś błąd i nie wiem czy to działa. Po drugie tym sposobem napis "Kupiłeś $kup_bulki bułek" pokaże mi sie po wciśnięciu OK? Jeśli nie proszę o pokazanie kodu by tak było i wytłumaczenie jak to działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
A masz w ogóle zainstalowane PHP?
I możesz z łaski swojej zdefiniować pojęcie "jakiś błąd" ? Bo z reguły to są jednak konkretne błędy, a nie jakieś.
Powód edycji: [blooregard]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja to robię w notatniku.
błąd mam taki. Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in /virtual/t/e/testecomputer.ugu.pl/test/index.php on line 10 |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Zapomniałeś o średnikach na końcach linii kodu PHP.
Polecam jakiś podstawowy kurs PHP. |
|
|
![]()
|
|
OK tylko teraz mam tak że liczba bułek się pokazuje po naciśnięciu OK a napis jest ciągle widoczny jak zrobić by napis się pokazał dopiero po naciśnięciu OK?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 5 Dołączył: 29.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 00:38 |