![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Stefcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam blad zapytania usuń chce usunać wszystko imie,dane itp.
Kod $zapytanie ="DELETE FROM mswia_konto WHERE imie_nazwisko='".$imie_nazwisko."',dzial='".$dzial."', dane= '".$dane."'";
|
|
|
-lion- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po where nie pisze się przecinków tylko AND
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
-Stefcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie usówa mi wszystkiego
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam blad zapytania usuń chce usunać wszystko imie,dane itp. chcesz wyczyścić pola czy usunąć użytkowników o podanych kryteriach ? Bo troche sie już zakręciłem ;p -------------------- |
|
|
-Stefcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Usunąć calego uzytkownika o tych danych
|
|
|
-Stefcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak wyglada caly kod:
Kod <?php
$imie_nazwisko=$_POST['imie_nazwisko']; $dzial=$_POST['dzial']; $dane=$_POST['dane']; if (!$imie_nazwisko || !$dzial || !$dane) { echo 'Nie podano wszystkich potrzebnych danych. </br>' . 'Wróć do strony rejestracji! Spróbuj ponownie!'; exit; } if (!get_magic_quotes_gpc()) { $imie_nazwisko=addslashes($imie_nazwisko); $dzial=addslashes($dzial); $dane=addslashes($dane); } @ $db = new mysqli('localhost', 'root', '', 'mswia'); if (mysqli_connect_errno()) { echo 'Bład połaczenia z baza danych'; exit; } $zapytanie ="DELETE FROM mswia_konto WHERE imie_nazwisko='".$imie_nazwisko."' AND dzial='".$dzial."' AND dane= '".$dane."'"; $wynik = $db->query($zapytanie); if ($wynik) { echo ' konto usuniete '; } if (!$wynik) { echo'blad'; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:08 |