![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam gdzie dograc arkusz styli w php prawidlowo
na xamppie na localhosci smigalo mi bez problemw mialem w pliczku admin.php po wgraniu na serwer wyskakuje konflikt header zielonapracownia.net -> panel w dolnym rogu login:login haslo:haslo admin
adminutils
header_panel
czy ktoś mnie nakieruje gdzie szukac rozwiązania ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start() musi być na samym początku, czyli:
admin:
i wyrzuć to z adminutils. Jeżeli dalej tak będzie to zmień admin.php na utf-8 bez BOM. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
początek teraz jest ok
ale po zalogowaniu Warning: Cannot modify h eader information - headers already sent by (output started at /home/x4ql/ftp/zielonapracownia/header_panel.php:17) in /home/x4ql/ftp/zielonapracownia/adminlogin.php on line 7 kodowanie tez zmienialem to samo tutaj kod zmieniony i kod o ktory woła
i adminlogin
powiązany oczywiscie z adminutils ... zwczytywanie header_panel wywalilem :/ jeśli mogłbym prośic o lekki wytłumaczenie dlaczego tak sie dzieje powoli zaczynam sam tworzyc ale na localhoscie i tam mi wszystko dziala jesli wgram to juz jakies schody i pojawia sie niepoprawne kodowanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz chodzi o ten fragment:
po prostu nagłówki powinne być wysyłane na początku, czyli zanim wyświetlisz. Możesz ominąć za pomocą ob_start(); na początku. Poczytaj: http://www.php.pl/phppl/Wortal/Artykuly/Pr...stronie-serwera |
|
|
![]()
|
|
czytam sprawdzam
znalazlem jeszce http://phpedia.pl/wiki/Cannot_add_header_i...rs_already_sent ehhh od nieddawna sie dopiero szkole czy moglbys mi pokazac albo na moim przykladzie albo na jakims najprosciejszym zastosowanie ob ![]() ![]() kombinuje teraz ale chyba nie w dobrą stronę |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Problem poruszany tyle razy, że trzeba się naprawdę mocno starać by tego nie zrobić... zamykam
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:36 |