![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postanowiłem sobie wykonać przykład z art. "Pierwsze kroki z Zend Framework". Ale już na wstępie, po ściągnięciu najnowszej wersji Zend`a powstaje problem braku pliku Zend.php który powinien być zaincludowany w index.php. Co w takim wypadku mam zaincludować zamiast tego ?
Pzdr. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz na wstępie pisze, ze kurs został napisany w oparciu o wersję 0.2
Cytat Uwaga: kurs ten oparty został na Zend Framework w wersji 0.2 i prawdopodobnie nie będzie w pełni poprawny dla nowszych wersji. Najnowsza wersja ma numer 1.7.5. Ja też niedawno rozpocząłem swoją przygodę z ZF, używałem tego tutoriala. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem przy wykonywaniu tego tutoriala.
Wyświetla mi się Cytat Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\zf-tutorial\index.php on line 16 Zamiast albumów z bazy Linia 16:
W czym jest błąd ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Daj normalne apostrofy, a nie jakieś kosmiczne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:51 |