![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam to wyszukiwarkę
http://itporady.pl/php-mysql/wyszukiwarka-...tekstowych.html i wywala mi takie błędy Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 8 Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 Warning: eregi() expects parameter 2 to be string, array given in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 8 Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 Warning: eregi() expects parameter 2 to be string, array given in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 # Mapa dojazdu - zobacz jak do nas dojechać Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 8 Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 Warning: eregi() expects parameter 2 to be string, array given in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9 ale wyszukiwarka działa i wyświetla wyniki oczywiście mogę wstawić @ przed 8 i 9 linijką i wszystko bedzie grało a błędów nie wyswieti ale czy to nie wpłynie jakoś na nią? i jest problem z wyswietlaniem tekstu Brak wyników Ten post edytował piotrooo89 4.03.2010, 22:21:57
Powód edycji: [piotrooo89]: dodałem tagi
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda na to, że Twoja wyszukiwarka stoi na hoście z PHP 5.3, w którym to funkcja ta oznaczona jest jako przestarzała/wycofana. To samo tyczy się reszty funkcji. Powinieneś rozważyć używanie funkcji bazujących na wyrażeniach regularnych, jak choćby preg_replace
eregi Sprawdź swoją wersję php:
edit: niezłe wyczucie, przeniesione akurat jak edytowałem Ten post edytował DiH 4.03.2010, 22:16:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
eregi to już przeżytek. są zdeprecjonowane co pisze w Twoich błędach. przerzuć się na preg_*.
Powód edycji: [piotrooo89]: temat przenoszę do przedszkola
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam 5.3 a problem z brak wyników rozwiązałem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:14 |