![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z wyśrodkowaniem i ze zmiana koloru tekstu mógłby mi ktoś pomoć jak to zrobić. Moja częśc skrypty wygląda tak echo("Rodzina"); chciałbym aby rtekst rodzina miała kolor czerwony i było na środku okna. Dodam ze jestem totalnym laikiem w php. zgóry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Boże, pobłogosław kursy html, np. te: kurs
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hejka w htmlu ja wiem jakto się robi tylko ja bym chciał to zrobić za pomocą php. html mam opanowanego. ale niestety musze zrobic stronke w phpie a z php jestem totalnie zielony. więc proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
A mógłbyś powiedzieć jak?? bo naprawde nie mam pojęcia jak stylować??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja pierdziele...
a php to sie chyba uczyles w afrykanskiej wiosce... echo '<font color="#f0000f">czerwony tekst</font>'; echo '<br>'; echo 'tekst'; echo '<a href="http://">fsfsf</a>'; lapiesz ? PS: musze Cie zmartwic wygladu strony nie okresla sie w html, jeno w css tylko juz nei pytaj na forum, kursy dostarczaja 99% informacji potem kurs php i jedziesz ;] Ten post edytował tog 9.12.2009, 21:14:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A ja polecam video kursy np. Tutoria.pl.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja polecam wrócić po kursie z poważnymi pytaniami a najlepiej z wiedzą by pomagać innym
![]() Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:17 |