![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
A więc tak. Mam pliki: w stylu: Kod Ciekawy opis... ... ... <BR> <B>Imię:</B>Michał<BR> <B>Nazwisko:</b>Kłopotliwy<BR> ... tylko imiona i nazwiska są różne... i chodzi mi o wyciągnięcie tych imion i nazwisk. kombinowałem tak:
lecz klapa... może ktoś ma pomysła? może zupełnie inaczej to zrobić... // ps. oczywiście prace zostawiłem na noc i nie funkcjonuje normalnie ![]() Ten post edytował help_mee 22.02.2009, 01:01:17 -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 18 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyrażenia regularne - preg_match" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
również nie idzie...
![]() tzn. jak wpisałem w $punk[0]="<title>"; $punk[0]="<t/itle>"; to mi tytuł strony wyświetla... ale jak trzeba coś z dalszej części (imię i nazwisko) to durnieje i pół strony mi wyświetla ;> -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no spoko... a jak wstawić jesżeli np. mam jeszcze znaki tj. " = itd. ?
tzn. jeżeli jest więcej formatowania html to nie łapie ![]() jeżeli mam
to nic... a jeżeli usune br to jest ;> Ten post edytował help_mee 22.02.2009, 11:39:14 -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:50 |