![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem, jakim sposobem mogę wyciągnąć dane z bazy mySQL? Dotychczas wyciągałem dane takim skryptem:
Ale to mi brzydko wyświetlało, chciałbym aby każdy elemt moża było ułożyć, a tym sposobem od razu sam wszystko układa w jedną linie ![]() Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam! Ten post edytował daw22 3.09.2007, 10:25:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze może napisz jakbyś chciał to ułożyć .. bo z tego co widzę to aktualny Twój kod wyświetla w tabelce każdy rekord w osobnym wierszu, każde pole w osobnej kolumnie.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Mam problem, jakim sposobem mogę wyciągnąć dane z bazy mySQL? Dotychczas wyciągałem dane takim skryptem:
Ale to mi brzydko wyświetlało, chciałbym aby każdy elemt moża było ułożyć, a tym sposobem od razu sam wszystko układa w jedną linie ![]() Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam! Ale kolego, to w jaki sposób będą wyświetlane dane zależy od zwykłego HTML w tym przypadku.. Linijka nr 9:
Możesz mieć wszystko w pionie:
Itd, itp - my naprawdę nie mamy pojęcia, co chcesz uzyskać. Tu się kłania zwykły i poczciwy HTML. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak żeby każdą rzecz pojedyńczo było można wyciągać z bazy danych?
oddzielnie IP, Strona, Opis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co oddzielnie, jak możesz pobrać za jednym razem funkcją mysql_fetch_array()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, a potem możesz sobie wyświetlać, jak chcesz... nie ma znaczenia czy wyświetlasz oddzielnie, czy razem, możesz nawet w ogóle nie wyświetlić... To chyba intuicyjne jest?
![]() A jak bardzo chcesz (jeszcze raz powtórzę, że nie wiem, po co) pobierać to oddzielnie, to poczytaj o mysql_result()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, ale musisz to w pętli wywoływać, albo ręcznie kilkakrotnie... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
mysql_fetch_array(), własnie o to mi chodziło, tylko nie "umiałem" się wysłowić.
Wielkie Dzięki! ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:09 |