![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem mam taki iż funkcja "$_FILES['imagefile']['type']" lub "$_FILES['imagefile']['tmp_name']" czasem wywala mi puste pola, w zaleznosci od obrazka, są takie które działają a są takie które wywalają puste. Ktoś może zna rozwiązanie na ten problem ? Formularz jak wyczytanie jest dobre, w innym przypadku nie działało by przy każdym obrazku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Poprostu zobacz co zawiera
$_FILES['imagefile']['error'] a bedziesz wiedział jaki masz błąd... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala mi bład w liczbach, np "2"
Ale chyba juz znalazłem rozwiązanie (Dziwne za zawsze jak napisze posta to wpadam na rozwiazane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Mam ustawione size na 500KB i nie uploaduje mi wiekszych obrazków (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://pl1.php.net/manual/pl/features.file-upload.errors.php
Dwójka oznacza właśnie, że przekroczyłeś rozmiar. Zaglądaj od czasu do czasu do manuala |
|
|
![]()
|
|
W takim razie problem rozwiązany, faktycznie będe zaglądał do manuala troche częsciej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:57 |