![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z php w moim Wordpressie, w związku z powyższym pozwoliłem sobie zadać pytanie. Chodzi o ucinanie wpisów na stronie głównej. Automatycznie dzieje się to poprzez [...] i następuje po 55 słowach. Na ukazywanie się wpisu na stronie głównej nie ma w ogóle znaczenia opcja More w edycji danego posta. Wpis w php wygląda następująco:
W czym jest problem? Mianowicie po wejściu w dany temat (post) zostaje ucięty akapit, w którym jest [...]. Moja strona na której można sprawdzić o co chodzi jest dostępna tutaj (wystarczy wejść w pierwszy lepszy post oprócz pierwszy, który jest testowy i zbyt krótki). Oczywiście mogę powiększyć liczbę w tym wersie
do na 30 000 słów, niemniej wtedy nie wiem dlaczego dublują mi się posty, tzn. po wejściu w dany post jest on widoczny zdublowany, ale w edycji post nie widać podwójnego posta tylko pojedynczy (czyli niby dobrze). Sprawdzić to można w temacie tym temacie na mojej stronie. Pierwszy akapit jest zdublowany, ale ja tej pierwszej wersji w edycji nie widzę i nie mogę nic zmienić. Co powinienem w kodzie zmienić, aby nie ucinało mi tekstu w taki sposób, że znika reszta akapitu w temacie. Wolałbym, aby ucinało mi widok w głownym w takim miejscu w jakim ja chce - czyli po użyciu funkcji "More" w edycji tematu. Za pomoc z góry dziękuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:26 |