![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałe do tinyMCE airfilemanager.
W momencie kliknięcia na ikonkę filemanagera w okienku linkowania otwiera się okno z komunikatem: "Please configure one of available authorization methods!" Nie mam pojęcia o jaką autoryzację może chodzić? Proszę o podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza się - z tamtąd mam managera i konfigurowałem wg. wskazówek. Autor podaje, że wystarczy skonfigurować jedynie scieżkę dostępu do plikow - to zrobiłem. Mam wrażenie, że problem tkwi w liniach: define('VERIFY_BY_COOKIE', false); define('VERIFY_BY_SESSION', false); Tak czy inaczej nie potrafie tego rozwiązać. Ten post edytował bogdanh 2.05.2012, 16:41:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może po prostu spróbuj zmienić false na true w którejś z linijek i sprawdź jaki będzie efekt? To nie jest takie trudne.
I stamtąd, nie z tamtąd. Ten post edytował Kużdo 2.05.2012, 20:40:54 |
|
|
![]()
|
|
Może po prostu spróbuj zmienić false na true w którejś z linijek i sprawdź jaki będzie efekt? To nie jest takie trudne. I stamtąd, nie z tamtąd. Przepraszam za błąd - czasami mi się zdarza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probowałem - wtedy dostaję inne błędy. Np. "Błąd logowania". Jak na razie zastosowałem inny filemanager (ajaxfilemanager) i obecnie tłumaczę plik językowy. Działa ładnie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Skoro pojawiają się błędy, to trzeba je analizować, a nie poddawać się (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Faktycznie ladny - dziekuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:56 |