![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam pytanie. wyjalem z mysql wartosc i zamienilem ja na tablice i teraz mam pytanie. uzylem do tego nastepujacego kodu:
$row = mysql_fetch_array($result); oczywiscie wczesniej byla zmienna result i teraz mam pytanie: jak bedzie wygladala taka tablica? wiem ze to bedzie $row['name'], ale jak wyciagac kolejne rekordy? nie chce uzywac petli while tylko recznie wstawiac. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak to zastosowac? probowalem $row['name, 2'] ale nic nie zwraca
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Cz-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież Ci pisze w manualu jak byk.
Wyświetli pierwszy rekord z select'a. -------------------- ja być noob
|
|
|
![]()
|
|
Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bassplay/public_html/bassplay.pl/includes/menuright.html on line 28
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No błędne zapytanie i co ?
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
skopiowalem dokladnie z manuala i jest bledne. Dlaczego? Ustawilem z jakiej tabeli i co ma wyjac
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Cz-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj cały kod najlepiej, bo Ci nikt nie pomoże
![]() -------------------- ja być noob
|
|
|
![]()
|
|
Ten post edytował Raven1122 5.09.2011, 16:46:08 |
|
|
![]()
|
|
Czy to Ci zwraca błąd? W ogóle po co to pierwsze zapytanie? -------------------- ja być noob
|
|
|
![]()
|
|
tak echo mysql_result( $query, 0); zwraca blad, a tamto zapytanie juz usunelem
ok rozwiazane ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:03 |