![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bb code...
A poza tym :
Sprawdź czy masz poprawny konfig dla bazy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się że coś nie tak z konfigiem tylko pytanie co mam sprawdzić. Wyczytałem że ma to związek z pdo_mysql.default_socket kombinuje z tym restartuje wampa ale dalej nic nie pomaga.
Okazało się że w pliku databases.yml miałem dsn: mysql:host=localhost;dbname=rzeki bez znaku cudzysłów 'mysql:host=localhost;dbname=rzeki' Baza się aktualizuje o rekordy ustalone w pliku fixtures.yml lecz dostaje dodatkowy komunikat którego nie bardzo rozumiem i nie wiem czy to nie będzie miało wpływu na późniejsze funkcjonowanie projektu Warning: rmdir(C:\Users\Daras\AppData\Local\Temp\/propel_insert_sql_20925): Directory not empty in D:\wamp\www\lib\vendor\symfony\lib\plugins\sfPropelPlugin\lib\task\sfPropelInsertSqlTask.class.php on line 144 >> file- D:/wamp/www/sfprojects/rzeki/config/generated-schema.xml >> propel load data from "D:\wamp\www\sfprojects\rzeki\data/fixtures" PHP Warning: rmdir(C:\Users\Daras\AppData\Local\Temp\/propel_insert_sql_20925): Directory not empty in D:\wamp\www\lib\vendor\symfony\lib\plugins\sfPropelPlugin\lib\task\sfPropelInsertSqlTask.class.php on line 144 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:43 |