![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Panowie ponownie mam do was pytanko, chce zrobić Switch, zrobiłem coś takiego
i teraz wziolem include tego pliku w PHP , zalinkowalem w postaci: index.php?go=wyloguj i niestety nie działa, czy coś robie źle? Ten post edytował maciasgta 18.01.2008, 09:43:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłeś z p na Go. Więc nie rozumiem pytania
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
On ci napisał rozwiazanie a nie zadał pytanie. Pobierałes zmienna "go" index.php?go=wyloguj a miales "p". DLatego ci nie działało
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Witam
Jednak wogóle było coś innego sam doszłem po kolei - ale mam inny problem, dodałem ten swtich i zrobiłem nowy plik oczywiście zalinkowałem go, klikam i wyświetla mi się to co jest w nowym pliku i to co w indexie na zasadzie, cos cos ze starego (spacja ) i reszta ze starego. Czy możecie mi pomoć w tej sprawie? |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zarzuć kodem, i tym co masz w linku ;]
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ale co mi po Twoim kodzie z jakimś logowaniem...? ;] chodzi właśnie o plik switch.php, postaraj się jakoś klarownie wytłumaczyć o co Ci chodzi... ;]
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej nie wiem o co ci chodzi: Logout.php stosuj nazwy z małych liter.
-------------------- |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
No wiadomo, że się jedno i drugie pojawia, skoro dałeś include ;] a co chcesz osciągnąć?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 29.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:31 |