![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam ze stronicowania z przykładu http://phpedia.pl/wiki.php?title=Stronicowanie
Przy takim zapytaniu wyświetla mi wyniki i działa OK:
Natomiast jak chcę użyć LIKE % to pierwsza strona pojawia się ale klikając na przycisk następny nie pokazuje się nic. Np. ustawiłem:
czyli na 3 a w tabeli news są np. 4 rekordy a więc powinien pokazać na pierwszej stronie najpierw 3 rekordy a po kliknięciu na 2 lub następny jeden rekord. Ale na drugiej nie ma nic. A zapytanie wyszukiwanej frazy jest taki:
Czy można to jakoś rozwiązać aby wynik był pokazywany również na następnej stronie ? Gdzie tkwi błąd ? Ten post edytował Guli 9.10.2007, 16:33:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w tym tkwi problem, ale możliwe, że aby zobaczyć następną stronę wyników przeładowujesz stronę, a wtedy żadne dane ($slowo) nie jest przekazywane metodą POST. Dlatego wynik wyszukiwania jest błędny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:46 |