![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2010 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wiecie może jak zrobić aby w iframe była wyswietlana losowa strona? ze odwierze strone i za kazdym razem bedzie inna po wejsciu. znalazlem taki kod:
I działa na linki. Teraz chcialem zrobić:
Ale nie działa. Pokazuje w iframe error: Kod [i]404 Not Found[/i] nginx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę błąd tkwił w pobliżu zmiennej $value daję się nie w \ tylko '.$value.' żeby oddzielić od pozostałości
Ten post edytował krzysztof_kf 5.06.2010, 06:51:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2010 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serdecznie dziękuje za odpowiedź!
Oczywiście dostajesz pomógł. Mam pytanie, czy jest możliwośc dodawania adresów po przecinku albo jakoś? Bo nie chce mi sie ciagle kopiować tego samego i zmianiać tylko adres. Obecnie mam:
A chcialbym zeby bylo np tak: Kod $link[] = array('onet.pl', 'tvn24.pl', 'polska.pl', 'msn.com'); Da sie takie cos zrobić? Ten post edytował Mistic 5.06.2010, 16:34:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie tak się da jak pokazałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Owszem wiem, że sie da. Lecz drugi skrypt który podałem, działa lecz nie o to mi chodziło.
Wyswietla on klika ramek zaleznie od tego ile dam linków. Np: Jedna ramka: Dwie ramki: Itd... // edit A mi chodzi zeby wszystko było w jednym okienku jak sie odswierzy. Pierwsze odswierzenie ramka zawiera strone onetu drugie odswierzenie ramka zawiera strone msn.com itd... prosze o pomoc.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapis sobie w sesji którą ramkę wyświetlałeś poprzednio i do indeksu tablicy dodaj jeden
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:33 |