Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [PHP]Strona+Forum, Skad wziasc?
radamastix

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!

Ostatnio zastanawialem sie nad zrobieniem portalu internetowego wraz z wbudowanym forum, tak jak to jest np na joemonster.org oraz wielu innych stronkach.
Chodzi mi o to aby forum nie bylo zewnetrzne na ktore przekierowywalbym jakis link tylko na stronie. Mysle ze kazdy na pewno wie o co chodzi.

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwe aby sciagnac z internetu juz gotowy szablon pod taki portal z forum. Mimo moich dobrych checi i ciagle rozwijaacych sie umiejetnosci nie jest w stanie czegos takiego napisac, dlatego szukam jakiegos zrodla, na bazie ktorego moglbym sie opierac.

Jesli ktos jest w stanie pomoc bardzo prosze . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Serdecznie pozdrawiam, zycze Wesolych Swiat i czekam na odpowiedzi.
Rada~; )
Go to the top of the page
+Quote Post
krzysztof_kf

-----

Wiem że taką funkcjonalność ma wordpress przy dodatkowym module osiągniesz chyba cel .
+Quote Post
radamastix

-----

A nie wie ktos czy daloby rade zdobyc skads jakis prosty kod bez zadnych zloznych systemow ?
+Quote Post
krzysztof_kf

-----

Bez znajomości podstaw niestety nie będziesz wstanie nic napisać jeżeli byś trochę przysiadł to byś zainstalował sobie cms już po paru godzinach tylko trochę determinacji samo się nic nie zrobi .
+Quote Post
radamastix

-----

Wlasnie na Joomli to ogarniam, tylko chcialem miec swoja wlasna stronke.
W sumie zainstalowalem jakies forum na joomli tylko chcialem zeby zajmowalo cala powierzchnie strony gdy sie je odpali, tzn chcialem aby przy wlaczeniu forum boczne kolumny znikaly tym samym rozciagajac forum, jednak nie udalo mi sie tego osiagnac co mnie troche zniechecilo do dalszych dzialan.

Chyba musze jakos na joomli to ogarnac,
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:05