![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem. Zacząłem ostatnio pisać nowy szablon do mojej strony i napisałem go najpierw używając XHTML i CSS. Kolejnym krokiem miała być implementacja Smarty.
W początkowej fazie wszystko działało bez problemów. Problemy pojawiły się gdy użyłem Smarty. Część danych z sekcji HEAD typu linki do CSS, JavaScript, po wywołaniu dokumentu zaczeło 'uciekać' do sekcji BODY (przedstawione na screenie z DOM) przez co szablon się troszkę zepsuł. Na razie jest to wczesna wersja szablonu. Kod sekcji HEAD: CODE <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <meta name="content-language" content="pl"> <title>Acd next.gen</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen"/> <script type="text/javascript" src="x.js"></script> {literal} <script type="text/javascript"> function adjustLayout() { var cHeight = xHeight("srodek"); var lHeight = xHeight("bok"); var rHeight = xHeight("tresc"); var maxHeight = Math.max(cHeight, Math.max(lHeight, rHeight)); xHeight("srodek", maxHeight); xHeight("bok", maxHeight); xHeight("tresc", maxHeight); } window.onload = function() { xAddEventListener(window, "resize", adjustLayout, false); adjustLayout(); } </script> {/literal} </head> A oto DOM dokumentu: ![]() Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Ten post edytował Yuras 14.09.2008, 10:31:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:20 |