![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktos moglby zaproponowac kawalek kodu wysylajacego formularz?
Chodzi o to, zeby mi moj skrypt wyslal smsa. Jaka funkcje uzyc i gdzie przechowac informacje zwrotna (zeby rozpoznac, czy udalo sie wyslac)? Z gory dzieki :? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Samo wysylanie formularzy to na podstawie manuala zrozumiesz. A jesli chcesz bramke sms napisac.. to najpierw naucz sie o wysylaniu formularzy
![]() Przeszukaj tez forum. AFAIR byly zblizone tematy poruszane. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, tylko w jaki sposob wyslac formularz?
Jakiej funkcji uzyc i w jaki sposob?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jako ze do konca roku z netu korzystam "goscinie", mam wskazowke: zobacz np. jak dziala bramka na xcom.pl lub innym ustrojstwie. One tez wysylaja formularz na odlegly serwer, prawda? Tak mi sie przynajmnijej wydaje.
A jak wyslac formularz? Kod <form action="skrypt.php" method="[POST/GET]"> chodzilo ci o podstawy?
<input........> </form> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() mam nadzieje ze to byl zart ![]() chodzi mi o funkcje php. Powinna zwracac zawartosc strony wygenerowanej w odpowiedzi na moj formularz. Jej argumentami powinny byc: adres, pola formularza i ich wartosci. BARDZO prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Zacznij od pobieznego zerkniecia tutaj. Przejrzyj forum pod katem ciągu "sms" a znajdziesz jakies podpowiedzi. Zaloze sie ze nie szukales, tylko od razu wywaliles pytanie.
![]() O pobieraniu zdalnych stron tez juz bylo na forum. jezeli chcesz wyslac smsa sobie, to wszycy trzej operatorzy maja jakies tak uslugi typu IDEA.net - moze warto skorzystac z tego? A jesli chcesz umiescic typowa bramke na swojej stronie, to najlepiej chyba podpisac sie pod jakas bramke gotowa a swoje talenta wykorzystac w ciekawszy sposob. tak, wiem, nie podalem gotowego kodu... Nawet mi sie go nie chce pisac ze o zastanawianiu sie nad nim nie wsponme. smsy z netu to strasznie zawodny srodek komunikacji. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:25 |