![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od dwóch godzin męczę się, aby ten skrypt:
(formularz mam) wyświetlał ostatnie wpisy na górze a nie na dole... te linijki mam zmienić ? -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Jeśli dobrze zrozumiałem to próbujesz zapisać do pliku dane, ale na jego początku, rozwiązanie problemu znajduje się w komentarzach do opisu funkcji fwrite trzeba je tylko trochę zmienić. Linie kodu, który podejrzewasz o to, że mogą wpłynąć na kolejność zapisu do pliku nie mają z tym nic wspólnego. Może poza tym, że zamieniają jeden ciąg tekstu na inny. Funkcje z rodziny ereg_* są zdeprecjonowane i należy używać odpowiedników z rodziny preg_*
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja te print zmienić? bo ustawilem ciacho i jak ktos jeszcze raz doda wiadomosc to jest, że i nie może dodać i, że dodał (a nie dodał ![]() ![]() Ten post edytował ReBeLs513 1.05.2011, 11:49:40 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdebuguj ten skrypt albo zobacz var_dumpem co zawiera $_COOKIE['dodano'] i opisz dokładniej swój problem, bo ja już nie wiem czy chodzi Ci o kolejność wypisywania komentarzy na stronie czy kolejność ich zapisu do pliku czy o jedno i o drugie? Jeśli o akcję z plikiem to przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post, znajduje się tam odpowiedź na Twoje pytanie (w linku) trzeba go tylko uważnie przeczytać.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:12 |