![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję skryptu działającego w galerii, który:
- ma możliwość oddania głosu na zdjęcie ( skala 1-5 / 1-10 ) - oblicza średnią z głosów - pozwala na głosowanie raz na 24h z jednego IP Pozdrawiam. Mile widziane gotowe skrypty, lub linki do nich. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 9 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej do działu "Gotowe rozwiązania" ;/.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem coś takiego
Ale tu jest coś źle bo ciagle mi blędy wywala. Prosze o pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to popraw to tajemnicze coś. i będzie ok. błąd? co sie dzieje?
|
|
|
![]()
|
|
http://turson.pl/php/galeria.php
Tutaj mozna sprawdzic, jakie bledy wywala. Prosze o pomoc, aby skrypt dzialal. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz stworzony ten plik "galeria.txt"?? Bo w skrypcie masz w 15 linijce coś takiego
Kod $nazwa_pliku = "plik_glosowanie";
Ten post edytował muniekw 9.07.2009, 08:02:43 |
|
|
![]()
|
|
Mam stworzony.
Galeria.php (gdzie jest cały kod) i galeria.txt (puste). Prosze o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tu wpisz: $nazwa_pliku = "plik_glosowanie"; -> $nazwa_pliku = "galeria";
nadaj odpowiednie chmody, do pliku. aha i czy masz poprawną ścieżkę do tego pliku? |
|
|
![]()
|
|
Nadałem CHMODY, nadal nie działa, mam tak:
Wyskakujące błędy: Kod Warning: file(php/galeria�txt�) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/Turson/domains/turson.pl/public_html/php/galeria.php on line 28
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/Turson/domains/turson.pl/public_html/php/galeria.php on line 31 Warning: Division by zero in /home/Turson/domains/turson.pl/public_html/php/galeria.php on line 50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat // Odczyt pliku tekstowego $stare_glosowania = file($nazwa_pliku.‘.txt’); a to pogróbione to co (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blink.gif) no i niżej: Cytat // Jezeli glosowanie jest udane zapisz dane do pliku txt if ((!$czy_glosowano) && ($glosowanie > 0)){ $f = fopen($galeria.txt,"a+"); nie podałeś całego kodu - za pewne masz gdzieś zdefiniowaną zmienną $galeria, ale czy zdefiniowałeś gdzieś stałą txt?? - gdyż jeśli nie to powinno być: $galeria.'.txt' - ps - całego kodu to dokładnie nie chce mi się przeglądać gdyż nie cały tutaj zamieściłeś - numery lini od komunikatów błedu znacznie się różnią ;p ps. normalna kropka między zmiennymi łączy jako ciąg tekstowy zmienne ale nie wstawia się wtedy kropka w tym ciągu... Ten post edytował zegarek84 10.07.2009, 09:40:22 |
|
|
![]()
|
|
Podałem cały kod. Możesz go poprawić? Proszę.
Odświeżam temat. refresz refresZ odświeżam refresz ref |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:44 |