![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Potrzebuję skryptu rejestracji oparte o pliki txt. Mam już takie skrypty, ale potrzebuje jeden taki, co będzie miał funkcje innych.
Oto funkcje: - hasło kodowane w md5() - sprawdzanie, czy wybrany przez użytkownika nick jest wolny, czy zajęty, np.: jeżeli ktoś zarejestrował się pod nickiem sebekzosw, i ktoś chce się na taki sam nick zarejestrować, to wyskakuje informacja "Taki użytkownik istnieje..." - wysyła e-mail z informacją, że dana osoba się zarejestrowała. Chciałbym, aby temat tego E-maila brzmiał: "Rejestracja w serwisie NAZWA" o treści: "Witaj! IMIE UŻYTKOWNIKA Prawdopodobnie ty się zarejestrowałeś w serwisie ADRES STRONY Twój login: NICK Twoje hasło: HASŁO Zmień to hasło zaraz po zalogowaniu się! Rejestracja została wysłana z adresu ip: IP" - informacja o wypełnieniu wszystkich pół: nick, hasło, e-mail - Chciałbym, aby dane zostawały dodawane do pliku NICK.php i wyglądały tak:
Skrypt mi jest baardzo potrzebny. Z góry dzięki za pomoc! ------------------------- do php używamy BBCode [ php ] a nie [ code ] do wszystkiego jak leci ~Cienki1980 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt ci tu nie będzie pisał gotowego skryptu REGULAMIN
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ile płacisz? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nic. Prosząc o ten skrypt myślałem, że pomagacie innym, ale widzę, że się myliłem...
P.S.: Bardzo mi zależy na tym skrypcie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nic. Prosząc o ten skrypt myślałem, że pomagacie innym, ale widzę, że się myliłem... P.S.: Bardzo mi zależy na tym skrypcie... Dobrze myślałeś .. pomagamy, a nie piszemy za kogoś. Zacznij pisać, tworzyć cokolwiek a jak napotkasz błąd to napisz .. wtedy na pewno pomożemy. Jeżeli chcesz, żeby ktoś to zrobił ( oczywiście nie za darmo ) napisz PW a przeniosę ten wątek na Giełdę ofert. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 17:54 |