![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem korzystam z simple_html_dom i chcialbym pobrac dane ze strony otomoto, ale problem jest w tym, ze element znajduje sie on w tabeli i wyswietla sie on raz jako 5 raz jako 7 a czasami jako 2.
Mam kod:
I wyswietla on dobra wartosc jedynie w momencie, gdy element znajduje jako 6, natomiast w nastepnym ogloszeniu ten sam element znajduje sie na powiedzmy miejscu 8... W jednym ogloszeniu jest tak: W kolejnym ogloszeniu jest: Jedyne co tutaj mogloby pomoc to chyba: W tym elemencie zawarte sa zawsze 2 slowa: Rok produkcji i w kolejnym elemencie [div] jest porzadana wartosc.
Taki kod tez nic nie wykazuje a z dokumentow udostepnianych przez tworce parsera simple_html_dom nie ma nic, ze mozna kolejnosci wybieranego elementu zastosowac tekst, a na tyle nie jestem zaawansowany w PHP, zeby wiedziec czy to zadziala. Licze na pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 807 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz na myśli rok produkcji?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, dziala. Naprawde dzieki (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !
A mam jeszcze pytanko: Mam juz caly kod, ostatnia prosta... I pod gorke jak zwykle hehe. Problem w tym, ze mam kod na 269 linijek, wszystko dziala do linijki 212.
To znaczy wszystko co jest za tym kodem, juz nie dziala...
Przeanalizowalem kodzik i niby wszystkie otwarcia, zamkniecia sa wporzadku, co mozebyc przyczyna. Dodam ze jesli zamienie miejscami kod np:
na ten:
To nie pokaze mi juz mocy tylko przebieg... Czyli tak jakby kod urywal sie za linijka ktorastam... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz wyświetlanie błędów (masz w przyklejonym temacie). Masz tam przestarzałe funkcje np ereg_replace które zostały usunięte.
|
|
|
![]()
|
|
Utworzylem plik debug.php a w nim:
w pliku, w ktorym jest ten blad, czy cokolwiek to jest:
I?? Nic, nie pokazuje zadnego bledu, korzystam z hostingu: hostinger.pl W opcjach mam ustawione: Wyświetl błędy Włączone Wyłączone Określenie, błędy będą drukowane na ekranie lub błędy będą ukryte przed użytkownikiem. Ten post edytował Robsonkox 15.02.2017, 17:22:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:14 |