![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Alakazam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Może mi ktoś powiedzieć czemu nie widać zmiennej $imie z sesji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-Alakazam- |
![]()
|
Goście ![]() |
@up moj post
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A o bezpieczeństwie sesji Pan słyszał?
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
A o bezpieczeństwie sesji Pan słyszał? Ale ja, czy pytający, bo nie bardzo widzę związek z tematem. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
-Alakazam- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja dopiero się uczę tego wszystkiego , ale jeżeli ktoś wie i umie wytłumaczyć , bardzo chętnie posłucham
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 31.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jeszcze dodam coś od siebie.
Pamiętaj że kod zawsze wykonuje się od góry, jeśli chcesz nadać zmiennej wartość i później użyć tej wartości, to przed użyciem musisz wyżej ją określić. To tak jakbym chciał, żeby mama przypomniała mi moją ocenę z kartkówki, a dopiero później jej powiedział co dostałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja, czy pytający, bo nie bardzo widzę związek z tematem. Pytający. Dodałem by pamiętał na przyszłość o zabezpieczeniu sesji. http://php.pl/Wortal/Artykuly/Bezpieczenst...ssion-Hijacking Człowiek od początku nabiera złych praktyk, więc jak kolega się dopiero uczy to polecam zapoznanie się także z tym tematem. P.S. Temat: [PHP] Sesje Nie ma związku? Nie wiem jak ty ale ja widzę wiele elementów wspólnych. Ten post edytował modern-web 27.04.2011, 21:45:59 -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@modern-web, akurat z tym tematem ma to niewiele wspólnego. Równie dobrze mogłeś powiedzieć, żeby pamiętał, że istnieją też takie funkcje jak session_cache_limiter albo że w sesjach można trzymać tablice...
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Jeżeli kolega zabiera się za tego typu sprawy to chyba wspomnieć nie zaszkodzi.
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:59 |