![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc, nie wiem jak to nazwac ale chodzi mi ze mam taki efekt :
Loguje sie klientem FTP na serwer gdzie w katalogach widze pliki XML, moge te pliki "podgladac" ale nie moge edytowac ani sciagnac na dysk. a chcialbym, wie ktos moze dlaczego? blad z totalcommandera ( mmoj klient FTP ) to : 530 That user is already online dzxieki -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat blad z totalcommandera ( mmoj klient FTP ) to : 530 That user is already online Ten użytkownik jest już zalogowany. Najprawdopodobniej przypada jedna sesja na usera. -------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten użytkownik jest już zalogowany. Najprawdopodobniej przypada jedna sesja na usera. Jest program ktory juz z tego korzysta, to on zajmuje ta sesje ? Da sie to obejsc bez dostepu dpo ustawien serwera? Ten post edytował Cr3dO 10.07.2009, 20:15:52 -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj programem Freezilla Client. On nie ma tego buga z tą sesją co Total Commander i jest dużo szybszy. Polecam
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj programem Freezilla Client. On nie ma tego buga z tą sesją co Total Commander i jest dużo szybszy. Polecam Ale on przecież napisał, że jest już jakiś program który otwiera wcześniej sesje a on chciałby otwierać drugą. Co do pytania, raczej nie da się obejść... ;< Jak to się mówi, albo rybki albo akwarium. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Spróbuj programem Freezilla Client. On nie ma tego buga z tą sesją co Total Commander i jest dużo szybszy. Polecam nie interesuje mnie dzialanie na plikach przy pomocy TC, on jest tylko moim narzedziem do zaradzania plikami, pobierac chce przy uzyciu AMF3 Ale on przecież napisał, że jest już jakiś program który otwiera wcześniej sesje a on chciałby otwierać drugą. Co do pytania, raczej nie da się obejść... ;< Jak to się mówi, albo rybki albo akwarium. aha, czyli kumam ze tamtem musi przestac dzialac jak ja chce? -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aha, czyli kumam ze tamtem musi przestac dzialac jak ja chce? Tak. Musisz zakończyć jedną sesję aby rozpocząć kolejną. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:41 |