![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
po męczarniach ze strona, postanowiłem w koncu wrzucić ją na hosting lh.pl. Skopiowałem wszystko, skonfigurowałem bazę itd. , ale.. podczas odpalania np. edycji strony kontaktowej wywala mi: "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/platne/conix/public_html/admin/edytuj_kontakt.php:13) in /home/platne/conix/public_html/admin/edytuj_kontakt.php on line 38" Przy czym linijka 38 to session_start(); Zacząłem więc szperać w necie, szukać rozwiązania. Pierw wyczytałem, że coś z kodowaniem, więc zmieniłem na utf-8, ale nic. Potem, ze trzeba pliki zapisać bez "BOM", więc sciagnalem notepada i przekonwertowałem, nadal nic. Jeszcze opcja z ob_start i ob_end_flush();, ale to też nic nie dało. Co może być przyczyną błędu i jak to naprawić? P.S Dawałem session_start(); na początek strony, ale również nie pomogło. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu przed session_start() nie może być nic wyświetlone. może masz spację przed "<?php"
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam, też sprawdzałem.:|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro ten błąd jest w 38 linii, to pewnie powyższy plik includujesz do innego - może w nim coś wyświetlasz przed inkludowaniem ?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Nie. nie.
To jest całość, jak widać tylko config.php includuje, a tam wiadomo ze po prostu laczy z baza. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zamykam. Temat omawiamy miliony razy.
Powód edycji: [wookieb]:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:11 |