![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stworzony kod PHP, który wykonuje łączenia po przez SOAP i pobiera dane. Wszystko jest OK, ale czasami otrzymuje taką informację:
Problem w tym że nie wiem jak się jej pozbyć aby nie pokazywała się na ekranie i najlepiej żeby w takim wypadku zapytanie zostało wykonane ponownie. Do wykonywania zapytań używam takiego kodu:
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Dodam iż przeszukałem pl2.php.net i nawet znalazłem jakieś rozwiązania lecz one mi nie działały i komunikaty pojawiały się zawsze;( P.S. Nawet funkcje is_soap_fault" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i use_soap_error_handler" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nie działają ;( Pozdrawiam Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Po pierwsze nie __call, a __soapCall. A jeśli chcesz się pozbyć tego błędu to zrób tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo dosłałeś ode mnie "Pomógł".
P.S. Zapytałem o to na innym konkurencyjnym forum to mnie odesłali to metod magicznych a tu jedna podstawowa funkcja rozwiązała mój problem w 100% <lol> Ten post edytował robson_admin 20.04.2008, 03:19:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:48 |