![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy mozna zrobić skrypt rejestracji oparty na cookies??
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak, tak się to zazwyczaj robi, ale jest to system autoryzacji. Nie wiem, o co chodzi z tą rejestracją...
Przenoszę na Przedszkole Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ci chodzi o autoryzacje, czy o zapisywanie informacji o użytkowniku? Jeżeli to drugie to czytaj:
No teoretycznie można, ale to nie ma zadnego snesu.... 1. Klient może usunąć cookies i kicha; 2. kient by mógł zalogować się tylko z tej przeglądarki na której się zarejestrował... 3. to wogóle do bani jest.... Ewentualnie możesz zrobić na plikach tekstowaych, ale to nie jest najlepszy pomysł. Ja osobiści polecam MySQL, ewentualnie SQLite (czy jakoś tak ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale ja mam problem z PHP i MySQL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stary, szkoda zachodu na jakies durne ciacha czy jak napisał qba10 pliki tekstowe
MySQL to najlepsze i najprostsze rozwiązanie, opanowanie jezyka sql (dla potrzeb tej twojej rejestracji) zajmie ci z 10 min a php z godzine, gotowe skrypty podejrzewam ze znajdziesz tez gdzies |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
artykuł rejestracja php mysql
Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:12 |