![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/businesssmiley.png) Mam cos takiego i działa chyba bez wad choc gdzies czytalem ze REFERER moze byc blokowany i nie wiem czy to przekierowanie jest ok:
AD1
I miałem problem z własnoręcznym wykombinowaniem tego prostego kodu zw na skladnie ciagle mi cos nie dzialalo. Wytlumaczy mi ktos zwieźle dlaczego w linku po REFERER'] jest . ' a przy już header ma nie byc?! Jestem nowicjuszem czytajac tutoriale nie wchodzi mi nic lepiej mi sie uczy czytajac i przerabiajac gotowe kody wiec prosilbym o konkretna odpowiedz zamiat zaganiania do nauki chyba ze naprawde lopatologiczny kurs krok po kroku:) AD2 2 problem rowniez chyba składniowy mialem zeby wstawić w ten kod refresha, gdyby ktos mi mógł rozjaśnić czy się dało do tego 'location' wmontowac i jak?
AD3 lub czy dalo sie jakos tak zeby nazwe tej funkcji wmontowac w ponizszy header bo tez nie umialem
AD4 Ze sleepem byl problem ze nie wyswietlalo tekstu czy na poczatku go wrzucalem czy na koncu i czy header byl przed echo czy po tak jakby sleep opoznial tylko header. Czy nalezalo cos kombinwac z ob_flush? mam to dla indexu a zapomnialem ze ta strona sie w index nie includuje i uznalem ze to nie to a moze wlasnie to byloby roziazanie. Bylbym wdzieczny za nauki.. niby działa ale nie lubie niedomówień i chciałbym wiedzieć i zapamietać (IMG:style_emoticons/default/nerdsmiley.png) Pozdrawiam KG Ten post edytował fate 10.04.2012, 10:32:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:42 |