![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dane w polu tekstowym na jednej stronie i chciałbym je przesłać na drugą stronę używając metody POST, bardzo prosze o jakis kod i sugestie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak ogólnie odsyłam do kursu o podstawach php ![]() Ten post edytował melkorm 27.09.2008, 14:49:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam gorszy problem. Chcę przesłać dane pomiędzy dwoma plikami .php, ale bez odwoływania się do HTML. Przekzywanie danych metodą GET w adresie odpada. Przesłanie przez zmienne sesji też odpada. Prosiłbym bym o kod w czystym PHP oraz o wyjaśnienie, gdy kod będzie skomplikowany.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj np. takiej funkcji:
- przykład użycia: - wyśle tablicę $_POST do diabła, a jak ktoś ma wyłączony JS to wysmaży komunikat i pozwoli wysłać dalej poprzez kliknięcie. Zapraszam do przetestowania - zamiast tablicy $_POST możesz równie dobrze wysłać każdą inną tablicę asocjacyjną. Edit: acha, zapomniałem dodać, że możesz skorzystać z dodatków - CURL, PEAR, są pewnie też inne metody - sockety itp. Ten post edytował Pilsener 17.10.2008, 20:28:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 05:09 |