![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio klepe sobie w wolnych chwilach pracke licencjacką, no i te wolne chwile czasem przypadają przy maxymalnym zmęczeniu, mam prosty problem dla kogoś z świeżą głową:
To jest oczywiście fragment kodu wycięty na potrzeby obadania co nie tak. Parse error: syntax error, unexpected '<' in S\test.php on line 13 Dziękuje i Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu dużo mówić popatrz na kolory w składni i od razu widać co jest nie tak w linia 10 chyba niepotrzebnie się wkradło '
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak:
A tak w ogóle to masz straszną sieczkę z tymi apostrofami i cudzysłowami. Próbuj nad tym panować, bo na przykład zapis
nie jest prawidłowy. A Twój błąd, to się zaczyna gdzieś w linii 9-tej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślenie już dawno wyłączyłem bo z logicznego punktu widzenia to powinno działać. W kolory składni tez patrzałem i poprawiłem wg mnie dobrze i dalej to samo, po prostu to jest jakieś dziwne zjawisko spowodowane moim niechlujstwem z apostrofami, fakt, nie przyłożyłem się do tego od początku i teraz mam problemy z tym.
Mógłby ktoś poprawić tą funkcję? Naprawdę byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował fander 23.10.2009, 10:16:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:13 |