![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kupiłem kiedyś skrypt ogłoszeń i teraz zobaczyłem, że jest mały problem gdyż ludzie, co odwiedzają stronę nie mogą sie kontaktować z przedstawicielami ogłoszenia z powodu złej konfiguracji
Taka była konfiguracja na początku jednak zmieniłem dane i nic nie działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na jakie dane zmieniłeś?
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest rozwiązywane przez PHPMailer? Popatrz na hostingu, jaki masz host ;> Pewnie on potrzebuje SMTP, jeśli nie będziesz mógł rozwiązać tego, to weź np darmowe rozwiązanie - typ o2.pl
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
serwer poczty wychodzącej SMTP: fun-park.hoste.pl
tak że host jest dobry a jak chce wysłać wiadomość to wyświetla się błąd SMTP że nie można się z nim połączyć :/ tak że już niewiem co jest grane ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:05 |