![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki prościutki kod, ma slużyć do edycji szablonów wświetlania strony:
niby zapisuje pliku w odpowiednim pliku i nawet jest zawartość, ale nie do końca, bo ucznia znaczniki <meta>, w efekcie zamiast
w pliku znajduje się jakieś pomysły jak to rozwiązać (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś file_get_contents i file_put_contents (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś file_get_contents i file_put_contents (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) właśnie spróbowałem, taki sam efekt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chociarz jak teraz posprawdzałem to chyba wogóle nie jest problem z zapisem, jeżeli dane z formularza odrazu wyświetlam to też brakuje znaczników meta, dziwne, wychodzi na to że już w zmiennej post znaczniki sa usówane Ten post edytował modic 8.06.2010, 23:02:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś na sztywno do zmiennej przypisać tagi <meta> (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) I czy po wyjęciu treści z pliu są te tagi (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ja zrobiłęm tak:
to w plliku wszystko było zapisywane jak w zmiennej, nic nie gineło dobra już mam, winna była Kohana, kod jest pisany we frameworku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) temat do zamknięcia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:55 |