![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam problem z wylogowaniem się po zalogowaniu. Logowanie działa tylko gdy się zaloguję i chcę wylogować nadal pozostaję zalogowany. To gdy jestem zalogowany: Przenosi mnie do pliku logout.php a jego zawartość to:
Klikam "Wyloguj się" i otrzymuję coś takiego:
O co chodzi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a session_start dałeś?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to jak mam w login.php na początku session_start() to muszę też dodać to też w logout.php? Tylko nie wiem po co mam zaczynać w logout.php nową sesję skoro chcę usunąć poprzednią.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 15.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to jak mam w login.php na początku session_start() to muszę też dodać to też w logout.php? Tylko nie wiem po co mam zaczynać w logout.php nową sesję skoro chcę usunąć poprzednią. Sprawdzaj, czy sesja jest ustanowiona, jeśli tak to ją zakończ, jeśli nie to np. zrób jakieś przekierowanie czy coś.
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem coś takiego:
I zamiast wykonać się kod z session_destroy(); wykonuje się }else{ Możesz mi podpowiedzieć jeszcze co mogę z tym zrobić? |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
session_start() w kazdym pliku przed DOCTYPE gdzie sesja ma dzialac
|
|
|
![]()
|
|
Dobra dzięki udało mi się to naprawić. Dziękuję za sugestię. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.08.2025 - 11:18 |