![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Ostatnio kupiłem sobie skrypt PHP. Niestety chciałem go zmodyfikować do mojej templatki, ale za Chiny nie umiem zacząć.
Szablon zaczyna się <? a kończy tak ?> Moja templatka jest ogólnie w html a w miejscach gdzie chcę dać znaczniki z PHP zawsze wstawiałem pomiędzy <?PHP ?>. Teraz jest moje pytanie. Czy mógłby mi ktoś pomóc wyjąć odpowiednie części oryginalnego szablonu i zmodyfikować tak aby można je było wstawić pomiędzy <?PHP ?> ? Kod szablonu
U góry pogrubiłem części o które mi chodzi. Pozdrawiam. Ten post edytował tomcikp 22.03.2008, 09:48:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ale co ty chcesz z tym szablonem robić??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę wyjąć części odpowiadające za dane funkcje skryptu np. function top().
I przerobić tak aby dało się je wstawić pomiędzy <?php a ?>. Próbowałem przepisywać itd. ale zawsze jakiś błąd wychodził. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ale po co chcesz wyjmowac? to nie zmieni działania strony.
Ten post edytował Mlodycompany 22.03.2008, 10:40:42 |
|
|
![]()
|
|
Nie nie. Ogólnie kod który podałem pochodzi z oryginalnego szablonu strony. Ja jednak mam swój i chciałem go przerobić aby chodził na tym skrypcie.
Niestety szablon mam w HTML i muszę PHP dodawać w takiej formie jak już pisałem. |
|
|
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Prześlij poprawną formę do moderatora to otworzy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.09.2025 - 15:18 |